Moor kdis logo

Wie zijn wij?

MOOR-kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie met vestigingen in Zwolle ( Stadshagen, Holtenbroek en Zwolle-zuid), Hattem, Wezep, Epe, Nunspeet, Oldebroek, Elburg, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Urk, Emmeloord, Lelystad en Amersfoort-Vathorst. Het team van MOOR-kids bestaat uit jonge enthousiaste mensen die zeer bewust gekozen hebben voor het vak kinderfysiotherapie en hun vak met passie uitvoeren.

MOOR-kids heeft het certificaat tot PLUS-praktijk behaald, participeert in het Effectiviteitstraject en is lid van het Keurmerk Fysiotherapie.

Het team van MOOR-kids gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. De kinderfysiotherapeuten van MOOR-kids hebben allemaal, na het behalen van hun diploma Fysiotherapie, de post-HBO specialisatie Kinderfysiotherapie afgerond of zijn daar mee bezig. Daarnaast zijn wij allemaal ingeschreven in het BIG register en in het Keurmerk Fysiotherapie.

Kinderfysiotherapie, Spelenderwijs leren bewegen

Spelenderwijs ontwikkelen kinderen hun zintuigen en motoriek. Meestal gaat dat goed en bijna ongemerkt. Maar bij sommige kinderen duurt  het langer of wijkt dit af van het gebruikelijke. Dit kan kinderen belemmeren in hun ontwikkeling. Ze hebben meer oefening nodig om een bepaalde vaardigheid onder de knie te krijgen. Of ze moeten leren met minder mogelijkheden zo optimaal mogelijk te bewegen. Al deze kinderen kunnen baat hebben bij behandeling door de kinderfysiotherapeut. Bron: KNGF

Uw kind in deskundige handen

Een kinderfysiotherapeut heeft na de basisopleiding fysiotherapie de vervolgopleiding kinderfysiotherapie gevolgd. De kinderfysiotherapeut heeft zich gespecialieerd in de behandeling van kinderen en jongeren tussen 0 en 18 jaar op het gebied van het bewegend functioneren.

De kinderfysiotherapeut werkt altijd volgens een behandelplan; waar nodig in overleg met andere disciplines, zoals de arts, leerkracht, logopedist of ergotherapeut. Bron: KNGF

De collega’s die nog met de post-HBO masteropleiding tot kinderfysiotherapeut bezig zijn, werken bij MOOR-kids zelfstandig, maar worden intensief begeleid door hun supervisor, zodat de kwaliteit van de zorg voor uw kind is gewaarborgd.

Het team van MOOR-kids volgt regelmatig cursussen en workshops om zich bij- en na te scholen.