Moor kdis logo

Over ons

MOOR-kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR-kids heeft de certificering tot PLUS praktijk met succes behaald en werkt daarna volgens het Kwaliteitsmanagementsyteem HKZ. Dit zorgt er voor dat u er zeker van kunt zijn dat uw kind bij MOOR-kids de beste zorg krijgt. Het zijn van PLUS praktijk betekent dat wij continue “in beweging zijn” en naar de toekomst kijken, zodat de kinderfysiotherapeutische zorg voor uw kind ook de beste zal blijven!

Wie zijn wij?

MOOR-kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie met inmiddels 6 vestigingen in Zwolle, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Elburg, Oldebroek, Hattem, Urk en Woudenberg. Het team van MOOR-kids bestaat uit jonge enthousiaste mensen die zeer bewust gekozen hebben voor het vak kinderfysiotherapie en hun vak met passie uitvoeren.

Visie

Het team van MOOR-kids zal zorg dragen voor een kwalitatieve en efficiënte manier van werken gericht op de zorgvraag van de cliënt. Het behandelproces zal continue aan verbeteringen en vernieuwingen onderhevig zijn, zodat optimaal zal kunnen en blijven voldoen aan de (nieuwe)hulpvragen en verwachtingen van de cliënten.

Hoe werken wij?

De kinderfysiotherapeuten die bij MOOR-kids werken, onderzoeken, behandelen en communiceren op een identieke wijze. Hiervoor zijn voor de diverse doelgroepen onderzoek- en behandelrichtlijnen opgesteld. Zo kan een cliënt moeiteloos overgenomen worden door een collega, is het team zeer flexibel en is de continuïteit van zorg gewaarborgd.

Onze Kwaliteit

Het HKZ-Keurmerk heeft betrekking op het kwaliteitsmanagementsysteem van de organisatie. Zo’n systeem heeft een organisatie nodig om kwaliteit goed te kunnen managen. Het HKZ-Keurmerk maakt zichtbaar dat het kwaliteitsmanagementsysteem voldoet aan eisen die vanuit de sector zelf, door financiers, patiënten/consumenten en de overheid worden gesteld. Dit is vastgesteld door een onafhankelijke certificatie-instelling.

Vestigingen

Telefonisch zijn wij iedere dag bereikbaar van 8.00 – 19.00 uur, m.u.v. zondag. U kunt het beste bellen met telefoonnummer 038- 420 47 37 of het mobiele nummer dat u van uw kinderfysiotherapeut hebt gekregen.