Moor kdis logo

Over ons

MOOR-kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. MOOR-kids heeft de certificering tot PLUS praktijk met succes behaald en werkt daarna volgens het Kwaliteitsmanagementsyteem HKZ. Dit zorgt er voor dat u er zeker van kunt zijn dat uw kind bij MOOR-kids de beste zorg krijgt. Het zijn van PLUS praktijk betekent dat wij continue “in beweging zijn” en naar de toekomst kijken, zodat de kinderfysiotherapeutische zorg voor uw kind ook de beste zal blijven!

Wie zijn wij?

MOOR-kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie met vestigingen in Zwolle ( Stadshagen, Holtenbroek, Zwolle-Zuid), Hattem, Wezep, Epe, Elburg, Oldebroek, Elspeet, Ermelo, Zeewolde, Lelystad, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Urk, Emmeloord en Marknesse. Het team van MOOR-kids bestaat uit jonge enthousiaste mensen die zeer bewust gekozen hebben voor het vak kinderfysiotherapie en hun vak met passie uitvoeren.

Visie

Het team van MOOR-kids zal zorg dragen voor een kwalitatieve en efficiënte manier van werken gericht op de zorgvraag van de cliënt. Het behandelproces zal continue aan verbeteringen en vernieuwingen onderhevig zijn, zodat optimaal zal kunnen en blijven voldoen aan de (nieuwe)hulpvragen en verwachtingen van de cliënten.

Hoe werken wij?

De kinderfysiotherapeuten die bij MOOR-kids werken, onderzoeken, behandelen en communiceren op een identieke wijze. Hiervoor zijn voor de diverse doelgroepen onderzoek- en behandelrichtlijnen opgesteld. Zo kan een cliënt moeiteloos overgenomen worden door een collega, is het team zeer flexibel en is de continuïteit van zorg gewaarborgd.

Onze Kwaliteit

MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. Het team van MOOR kids zal zorg dragen voor een kwalitatieve en efficiënte manier van werken gericht op de zorgvraag van de cliënt. Het behandelproces zal continue aan verbeteringen en vernieuwingen onderhevig zijn, zodat optimaal zal kunnen en blijven voldoen aan de (nieuwe)hulpvragen en verwachtingen van de cliënten.

MOOR kids heeft het certificaat tot PLUS-praktijk behaald en heeft zich in 2017 aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.

Daarnaast is MOOR kids sinds 2019 onderdeel van FysioGroepNederland ( FGN)

Vestigingen

Telefonisch zijn wij iedere dag bereikbaar van 8.00 – 19.00 uur, m.u.v. zondag. U kunt het beste bellen met telefoonnummer 038- 420 47 37 of het mobiele nummer dat u van uw kinderfysiotherapeut hebt gekregen.