Moor kdis logo

Onze kwaliteit

MOOR kids is een praktijk voor kinderfysiotherapie en kinderoefentherapie, waar de kwaliteit van de zorg voor uw kind centraal staat. Het team van MOOR kids zal zorg dragen voor een kwalitatieve en efficiënte manier van werken gericht op de zorgvraag van de cliënt. Het behandelproces zal continue aan verbeteringen en vernieuwingen onderhevig zijn, zodat optimaal zal kunnen en blijven voldoen aan de (nieuwe)hulpvragen en verwachtingen van de cliënten.

MOOR kids heeft het certificaat tot PLUS-praktijk behaald en heeft zich in 2017 aangesloten bij het Keurmerk Fysiotherapie.

PLUS praktijk

Vanaf 1 april 2012 mag MOOR kids zich officieel PLUS-praktijk noemen! Dit betekent voor ons een bevestiging dat wij op de goede weg zijn om de beste zorg voor uw kind te garanderen! Hierdoor worden wij ook door de zorgverzekeraars gezien als een praktijk waar uw kind de beste zorg krijgt!

Het zijn van PLUS praktijk betekent ook dat wij continue “in beweging zijn” en naar de toekomst kijken, zodat de kinderfysiotherapeutische en kinderoefentherapeutische zorg voor uw kind ook de beste zal blijven!

Voor meer informatie over het zijn van een PLUS praktijk kunt u de link op onze pagina volgen.