Moor kdis logo

Informatie

Om te zorgen dat onze zorg optimaal tot zijn recht komt en voor een goede gang van zaken, hebben wij een aantal punten op een rijtje gezet.

Maak uw selectie uit onderstaande informatie.

Wat ga ik doen bij MOOR-kids?

Wanneer je vader en/of moeder een afspraak voor jou hebben gemaakt bij MOOR-kids, dan vind jij waarschijnlijk op school of bij de gymles iets moeilijk om te doen. Vaak vind je het ook niet leuk om dan mee te doen. Je hoeft niet zenuwachtig te zijn. Het is namelijk veel leuker dan je denkt! Bijna alle kinderen vinden het leuk om naar ons toe te komen.

Vergoedingen en tarieven

Lees alle informatie over onze tarieven en de vergoedingen waar u op kunt rekenen als uw kind onder behandeling is bij MOOR-kids.

Klachtenregeling

U mag ervan uitgaan dat elke fysiotherapeut zijn vak zo goed mogelijk uitoefent. Heeft u toch klachten over de behandeling of de manier waarop uw fysiotherapeut met u en/of met uw kind omgaat dan is het goed om dat kenbaar te maken. Voor uzelf, voor andere patiënten en voor de kwaliteit van de fysiotherapie.

Huisregels

Lees hier alle informatie over de huisregels.

Privacy Policy

Lees hier onze Privacy Policy.

Downloads

Via de links kunt u folders en informatie over MOOR-kids downloaden.

FAQ’s

Antwoorden op de meest gestelde vragen die wij bij MOOR-kids horen. Mocht u nou een vraag hebben die er niet bij staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier (helemaal onderaan de website) of via een van de vestigingen. Wij behandelen uw vraag met alle zorg en aandacht.